Het nieuwste boek van de maand is getiteld “Goed eten – een jaar proeven, koken en zoeken naar een eerlijke keuken”.

Dorien Knockaert is journaliste voor de krant “De Standaard” en woont in Antwerpen. Ze kookt wanneer ze kan maar wil ook weten wat ze eet:
een keukenprinses met een denkfrons. Ze piekert over tonijn die bedreigd is, over sperziebonen uit Afrika die bij ons in de supermarkt liggen en koeien die broeikasgassen uitstoten. Een jaar lang zocht ze nar goed eten, eten waar niemand last van heeft en iedereen plezier. Dat smaakte.

Dit boek wordt gezien als een enorme stimulans voor mensen die van eten en leven houden.
Het boek staat vol met Dorien’s verhalen, mooie foto’s en recepten.

Om alvast een indruk te krijgen, neem een kijkje op haar weblog:

http://jongesla.wordpress.com/

Het boek van de maand ligt de gehele maand in de studio èn is verkrijgbaar bij boekhandel Haasbeek in de Julianastraat. Je kunt het boek ook online bestellen bij Haasbeek en laten thuisbezorgen (zonder kosten!).